Charlotte Haarmode | Dermatologie by MEDICEUTICALS
charlotte haarmode, kapsalon, haar, knippen, verven, hair, extensions, schwarzkopf, mediceuticals, killon, dermatologisch, behandelingen, psoriasis, roos, eczeem, vette hoofdhuid, seborrheic dermatitis, droge hoofdhuid, alopecia androgenetica, alopecia areata, haarverlies, chemotherapie, cytostatica, shock, trauma, medicatie, erfelijkheid, menopauze, ouderdom, vivid, bioclenz, hydroclenz, folligen, saturate, therapeutic, numinox, cellagen
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Dermatologie by MEDICEUTICALS

Charlotte Haarmode & Mediceuticals

Charlotte Haarmode is een gecertificeerde salon van het merk Mediceuticals.

Dit betekend dat wij opgeleid zijn om hoofdhuid en haaronderzoek uit te voeren met een Scope (elektronische microscope). Hiermee maken wij de conditie van je haar en hoofdhuid zichtbaar.

Heb je last van je hoofdhuid? Droog, vet, roos, psoriasis of andere klachten.
Laat je hoofdhuid eens onderzoeken d.m.v. een scope en krijg advies over een eventueel te volgen behandeling en producten voor thuisgebruik.

Ook voor overmatig haaruitval bij vrouwen door (tijdelijke) hormonale stoornissen zoals o.a menopauze en zwangerschap is een therapie ontwikkeld.
Tevens heeft Mediceuticals speciale adviezen voor mensen die te maken hebben met chemotherapie.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of advies.

Categorie
Dermatologisch, Verzorging
Over dit project

MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

 

MEDICEUTICALS producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

 

MEDICEUTICALS behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten. Sinds de introductie van MEDICEUTICALS via Nederland in oktober 2010 groeit het aantal tevreden gebruikers in Europa explosief. Momenteel is MEDICEUTICALS verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Bulgarije, de Baltische Staten en op Malta.

 

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid, dit is het motto en de kerngedachte achter de producten van MEDICEUTICALS.

 

Wetenschappers en haarverzorgingprofessionals met een passie voor het creëren van producten afgestemd op specifieke hoofdhuid- en haarproblemen kwamen erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

 

Researchers ontdekten dat door het behandelen van de hoofdhuidaandoeningen, de ‘look’, ‘feel’, en de algehele gezondheid van het haar verbetert. Dit was het begin van MEDICEUTICALS.